Nova gestió

Nova gestió

 

Com ja sabem, una alimentació sana i equilibrada es basa en la varietat i productes de temporada. Per això estem molt emocionats del canvi a nivell alimentari pel qual s’aposta aquest any.

L’alimentació és una de les peces importants per la salut dels nostres fills/es i  per tant, no es pot quedar al marge del marc educatiu. Creiem que si a l’escola es segueix una alimentació sana i equilibrada serà també d’ajuda perquè a casa ens sigui més fàcil introduir alguns plats vegetals o altres que a vegades no agraden gaire.

Als nous menús hi veureu els plats de sempre i la incorporació sovint de plats vegetals, que de fet, en són la base de l’alimentació sana aportant vitamines, minerals i fibra imprescindible per la regulació de nutrients i el bon rendiment escolar dels nostres nens/es.

La fruita de temporada, aliments de qualitat, alguns ecològics o de proximitat, seran els protagonistes de l’alimentació escolar d’aquest nou curs que comença.

Esperem que a tots, i sobretot als nens, us agradi aquest canvi que beneficia la salut de tots.

  • A partir del curs 2017-2018, la nova empresa que gestionarà el servei de menjador a la nostra escola serà l’empresa ArcasaFundació Pere Tarrés.

                                                 

Creiem, i esperem, que aquesta nova gestió suposarà un canvi qualitatiu important i que tots ens en sentirem satisfets.

Adjuntem carta de presentació de l’empresa i la Guia de l’Espai de Migdia.